Gusturi

CURSED could become the new Game of Thrones … îhm, zău dacă vă mint

N-are sex. Dacă vă uitaţi şi pentru asta la Game of Thrones, vă recomand ca de data asta să vă uitaţi pe RedTube.

Mă rog, în primul sezon are o scenă spre final dar e dezamăgitoare. ?

Nu spun că ar putea deveni noul Game of Trones doar pentru ca în ultimul timp a fost în top 10 pe Netflix România ci pentru că are majoritatea elementelor pentru a deveni cel mai urmărit serial în următorii ani, la nivel global.

Imaginea este una foarte bună, iar grafica este cel puţin la nivelul Game of Trones. Iată cum arată, de exemplu, intro-ul.

Video-ul nu e luat de pe canalul de YouTube al celor de la Netflix pentru că nu l-am găsit. Din acest motiv calitatea înregistrării nu e cea mai bună, dar cred că ai prins ideea. I know you`re smart! There is no doubt. ?

De ce cred că acest serial, tradus de Netflix România în BLESTEMATA, ar putea deveni cel mai urmărit serial în viitor. Are un mix interesant între gamefication and magic story. Cam asta a fost una dintre cheile celui mai urmărit serial produs de HBO.

De asemenea, în fibra intrigii este ţesută lupta pentru putere. De data asta, regii nu se mai lupta pentru a cuceri Debarcaderul Regelui ci fac tot posibilul să pună mână pe o sabie care le-ar da automat puterea de a controla celelalte regate.

A … şi să nu uit. Floki is back. Remarca e făcută pentru fanii Vikings. Joacă rolul celebrului magician Merlin.

Cam atât. Mai mult găsiţi mai jos. ?

Fii primul care comentează!
Share:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *