Gusturi

Zece filme pe care le-aș recomanda oricând

Sunt foarte dese momentele în care sunt întrebat ce film aș recomanda. E adevărat că de cele mai multe ori sunt întrebat de complezență ?  și nu prea contează ce ”recomand”. În mod special pentru aceste persoane fac această listă. E mai simplu să le zic ”ia boss și citește” ?. În orice caz, lista ”e pe bune”. Chiar mi-au plăcut filmele și dacă tot ai ajuns pe această pagina, la sfatul meu sau nu, chiar îți recomand să le vezi, dacă nu cumva le-ai văzut deja.

Vrei să vezi un film de acțiune!? Ce să zic! Am câteva filme la care mă gândesc și pe care probabil le-ai văzut deja așa că o să mă orientez spre unul foarte bun și mai puțin cunoscut! Ip Man (2008) îți spune ceva!? Dacă nu, atunci trebuie să îl vezi, mai ales dacă ești pasionat de artele marțiale. Nu te aștepta la efecte speciale, așa cum ai văzut la Fast and Furious 7, dar așteaptă-te la un film cu o poveste foarte bună.

Vrei să vezi un film romantic!? Nu sunt prea multe filme romantice care m-au impresionat precum The Notebook (2004). E filmul care i-a propulsat pe Ryan Gosling şi Rachel McAdams.

Filmele de comedie sunt printre cele mai urmărite de cinefili, în general. Aici sunt șanse foarte mari să nu îți placă recomandarile mele – Ruby Sparks și No Strings Attached. Eu zic să le vezi.

Primul e un film de comedie mai puțin cunoscut și tocmai din acest motiv ți-l recomand. Nu intru în detalii. Al doilea e un film de comedie bun, pe care s-ar putea să îl fi văzut pentru că a fost dat la cinema și rulează pe TV.

La drame cred că mă pricep cel mai bine ?, așa că o să fac patru recomandări. So, Brothers ar fi prima recomandare. Voi continua tot cu o dramă de familie, care se numește Warrior și cred că e potrivită și pentru cei care vor filme cu lupte. A treia recomandare este The Last King of Scotland, iar cea de-a patra este Queen of Katwe.

Ultimele două recomandate sunt ideale pentru cei care vor să cunoască Africa.

Nu în cele din urmă, dacă vrei să vezi filme cu tematică sportivă, încearcă Montevideo și Rush.

Primul este despre fotbal și e sârbesc, al doilea este despre doi sportivi de legendă din Formula 1 și despre povestea confruntării dintre ei.

Eu ți-am făcut zece recomadări, bagă și tu măcar una într-un comentariu mai jos! ?

2 Comments
Share:

2 comentarii pentru “Zece filme pe care le-aș recomanda oricând”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *