Personal

Despre mine, câteva chestii neinteresante

E neinteresant de ştiut despre mine că:

  • spun mereu că mă apuc de alergat dar nu o fac;
  • nu suport laptele în cafea (traume din copilărie);
  • sunt obsedat de Jennifer Lawrence;
  • sunt praf la ping pong (mi se pare un joc pentru chinezi).

Fac o paranteză. Unde pana mea e Dragnea că nu l-am mai văzut la televizor!?

Să revenim la lucrurile neinteresante. Am un singur regret în viaţă. Dacă aş putea da timpul înapoi, m-aş grăbi să mă nasc cu două zile mai devreme, pe 5 şi nu pe 7 februarie. ? Motivul pentru care aş face asta e că Hagi, Maldini, Ronaldo, Neymar şi Carlos Tevez au un lucru foarte important în comun. S-au născut pe 5 februarie şi nu pe 7 februarie. Sunt sigur că de asta au sau au avut succes, iar Acadelia, altă inteligentă născută pe 7 februarie, nu reuşeşte să se facă vizibilă în afara graniţelor decât atunci când pleacă în vacanţă.

S-au epuizat regretele, aşa că o să trec la câteva laude. M-am apucat de scris prin clasa a 8-a din cauza lui Eminescu. Avea o poezie prin manualul de română care se numea Lacul. Mi s-a părut slabă rău şi n-am înţeles de ce ziceau toţi că-i cel mai şmecher din parcare. Aşadar, m-am apucat să îi fac concurenţă. ? Debutul a fost promiţător. Am fost publicat de la prima încercare într-un ziar naţional care avea o rubrică dedicată unui cenaclu care cred că se numea Tinere condeie. Am fost ulterior publicat prin clasa a IX-a în ziarul Naţional sau Curierul Naţional, în care apăreau aproape toţi cei care trimiteau poezii. Profesorul de română le-a văzut şi a zis că-s praf (nu făceam meditaţii la el şi eram zob by default) şi aşa s-a terminat cariera mea de poet. Am rămas cu fanele care au continuat să îmi scrie. O perioadă. ?

M-am apucat de scris pe blog prin 2007. Aveam un blog găzduit pe Blogspot. Mare amator. Având în vedere că atunci aveam mai mulţi vizitatori decât acum, pot trage concluzia că-s mai amator decât atunci când eram amator.  Primul blog nu mi-a adus nici un leu. De pe urma ăstuia am câştigat ceva modic aşa că VREAU SĂ TRAG UN SEMNAL DE ALARMĂ. E trist că în România nu există o ierarhie a valorilor. Mi se pare inacceptabil ca un blog praf să nu câştige mai mult decât un blog mai praf ca el. Dragnea, unde plm eşti că nu te-am mai văzut la televizor? Fă ceva că în ritmul ăsta se duce ţara de râpă!?

Alte lucruri neinteresante care merită spuse:

  • Am terminat Dreptul şi Masteratul în Drept;
  • Am făcut voluntariat;
  • Am continuat ca freelancer să fac voluntariat; ?
  • M-am ocupat şi mă ocup în continuare de câteva site-uri personale. Tot voluntariat;
  • Am citit şi testat o periodă chestii legate de SEO şi WordPress. Cred că s-a prins ceva de mine;
  • Am făcut cam un an campanii în Facebook Ads Manager. O să fac în continuare.

Gata pe azi cu destăinuirile din Clubul Anonimilor Anonimi că începe meciul şi vreau să îl văd ………..

Fii primul care comentează!
Share:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *