Ganduri

Trei lucruri care nu îmi plac la oamenii cu care stau la semafor

Bucureştiul e un oraş aglomerat. Nu o spun doar eu, aţi simţit-o şi voi, ghinioniştilor.  Pe lângă aglomeraţia din traficul rutier, există şi o aglomeraţie la unele semafoare, în anumite perioade ale zilei. Şi aşa apar frustrările sau nemulţumirile unora, inclusiv ale mele.

Sunt trei lucruri care mă deranjează la maxim când aştept verdele cu alte persoane lângă mine. Le voi enumera mai jos.

1.Persoanele care fumează

Sunt fumator dar nu prea pot fuma înainte să îmi beau cafeaua sau să mănânc. Primul lucru pe care îl fac dimineaţa când plec de acasă, în jurul orei 8:00, e să stau la semafor înconjurat de foarte mulţi oameni, iar unii dintre ei se aşează în mijlocul mulţimii şi îşi aprind ţigara.

Îi doare pur şi simplu undeva că lângă ei se află oameni care încearcă din răsputeri să se lase de fumat sau care nu suportă fumul de ţigară. Poate n-au aflat că atunci când îţi umple cineva frigiderul e ceva de rău. ?

2.Persoanele care fac din umbrelă un scut

Când plouă, mă scot din sărite oamenii care îţi scot ochii cu umbrela. Cred că ar trebui să existe un set de legi pentru oamenii care îşi scot umbrela pe stradă. Spre exemplu, dacă un posesor de umbrelă întâlneşte un alt posesor de umbrelă, într-un spaţiu aglomerat, cel mai înalt ar trebui să ridice umbrela astfel încât aceasta să nu se întâlnească cu a celuilalt. De asemenea, celălalt ar trebui să îşi tragă umbrela în lateral ca să nu îi corecteze dioptriile celui mai înalt. ?

3.Tipele care se îmbracă în pantaloni vara 

Când sunt peste 30 de grade afară şi simţi că te topeşti, că te descompui până la ultimul strop de transpiraţie, ai surpriza să vezi tipe îmbrăcate în pantaloni. Înţeleg că nu le pasă de sănătatea lor dar ce au cu sănătatea noastră?

Singurul mod de a uita de chinul de afară e să îţi fie distrasă atenţia de ceva frumos şi ele ne refuză această salvare. Mă deranjează maxim această lipsă de empatie.?

Fii primul care comentează!
Share:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *