Jurnal

Am descoperit music player-ul YouTube. Marfă!!!

Mă pregăteam să scriu un articol interesant despre YouTube şi Spotify, în care să scot în faţă avantajele şi dezavantajele fiecărei platforme pentru cei care vor să asculte muzică de calitate, gratis şi legal. Urma să pun YouTube-ul într-o lumină … diafană. Ca să nu zic „proastă”.

Ăştia de la Google, mai şmecheri de felul lor, parcă au simţit că le-o coc şi am primit o notificare pe modelul „Ho bă, STOP, că avem şi noi ceva mişto să îţi arătăm„. ? Aşa am descoperit music player-ul YouTube. Ca primă impresie, pot să zic că sunt încântat.

Nu o să scriu prea mult despre asta acum pentru că vreau să fac o ievaluare mai şmecheră decât face Tudorel. ? Promit că în a doua parte a acestei luni voi scrie tot ce nu îmi place şi ce nu îmi place la acest serviciu. Nu o să uit nici de „războiul” Spotify vs YouTube, dar despre el voi scrie mult mai târziu.

Pe scurt, câteva lucruri despre noua mea descoperire. ? Trebuie să ai net şi un cont Google pentru a primi muzică relevantă, dar şi pentru a-ţi salva cele mai mişto melodii, ca să nu cauţi după ele ca haoticul când nu-ţi mai aduci aminte ce ai ascultat şi ţi-a plăcut. Vorbim de fapt despre un YouTube „split-uit”, în care se găseşte doar muzică. Pe lângă asta există o interfaţă şi câteva funcţionalităţi noi.

Dacă tot ai citit fiecare cuvânt şi ai ajuns până aici, hai să îţi las şi link-ul către player ➡ APASĂ CU DEGETUL

În cazul în care nu se întâmplă nimic când apeşi cu degetul unde ţi-am zis eu, s-ar putea să ai desktop sau laptop, în loc de tabletă sau telefon. Nu te panica! Foloseşte mouse-ul pe post de prelungitor! ?

Sunt curios ce părere ai despre serviciul celor de la YouTube. Lasă-mi un comentariu mai jos şi spune-mi dacă ţi se pare ok sau nu!

Fii primul care comentează!
Share:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *