Ganduri

Tinder – modul cool de a vâna pokemoni şi pokemonitze

GUILTY – recunosc, am Tinder-ul instalat pe telefon.  ?

S-a întâmplat în felul următor. Cineva mi-a trimis profilul unei colege şi aşa am ajuns să îmi instalez aplicaţia. Ca mulţi alţii, am avut alte aşteptări de la aplicaţie. ?

Oameni buni, calmaţi-vă! E pur şi simplu o reţea de socializare care funcţionează după alte principii decât Facebook, Twitter, Instagram sau mai ştiu eu ce. Adică nu vă aşteptaţi ca atunci când vă apare IT`S A MATCH pe ecran să aveţi garanţia că dacă mergeţi repede în supermarket să vă luaţi prezervative veţi ajunge să le folosiţi.

Dacă credeţi cu tărie asta şi nu aveţi câteva mii de euro în cont, o maşină şmecheră şi o cabană la munte, aveţi şanse mai mari să vă daţi cu capul de pereţi şi să ajungeţi în cele din urmă la psiholog. ?

După o săptămână în care creierul mi-a chinuit degetul să facă alegeri pe ecranul telefonului (stânga – dreapta), am renunţat dar …. încă am aplicaţia pe telefon.

Nu v-aţi instalat încă Tinder şi vă întrebaţi cu ce se mănâncă. E simplu – e o aplicaţie pentru adulţi în care vânezi pokemoni. Vă amintiţi jocul ăla în care se ieşea pe stradă pentru a vâna pokemoni? A fost foarte popular în urmă cu câţiva ani. E imposibil să nu vi-l aminitiţi.

Cam aşa văd eu şi Tinder-ul doar că aici după ce îi vezi 2D ai şansa să îi vezi şi 3D, la o cafea sau altceva. De ce fac analogia asta? Pentru că Tinder îţi permite să îţi cauţi partenerii după distanţă, adică să ieşi pe stradă şi să cauţi tipii sau tipele din apropierea ta, cu care să îţi chinui imaginaţia.

Ca atare, iată ce poţi să faci cu Tinder, dacă setezi distanţa de căutare la 1 kilometru.

Vrei o prietenă inteligentă!? Te duci la o prezentare corporate, mănânci un pişcot gratis şi începi să faci o cercetare amănunţită de piaţă.

Ai fantezii cu studentele la Drept, Litere, Medicină sau ASE? Te duci la facultate, te aşezi pe hol şi îţi aduci aminte ca ai Tinder pe telefon.

N-ai pretenţii şi eşti doar pofticios? Te duci la mall, te aşezi la coadă la shaorma şi intri pe Tinder.

Lista situaţiilor poate continua însă de fiecare dată există o chestie care îţi poate frânge elanul. Poţi aplica strategia asta degeaba dacă ele aruncă fotografia ta în stânga şi nu în dreapta.

Fii primul care comentează!
Share:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *